Vagyonvédelmi megoldások

Biztonságtechnikai megfigyelőrendszerek 1MP-től a profi 15MP-es megoldásokig.

Szeretné megfigyelni cégében, otthonában a napi eseményeket, akár mobil alkalmazások segítségével is? Próbálja ki IP kameráinkat, valamint a hozzá tartozó rögzítő egységeinket és nem fogy csalódni. Az általunk forgalmazott kamerák és rögzítő egységek kivalló minőségűek. Cégünk nem csak forgalmazza, telepíti is a kamera rendszereket. Megpróbáljuk minden kedves érdeklődőnek a részére legmegfelelőbb megoldást összeállítani, majd telepíteni, vagy igény esetén előre felprogramozva szereld- magad csomagban elkészíteni.

A megfigyelő kamerák a betekintésen kívül még számos lehetőséget biztosítanak. Az IP kameráknál használt NVR rögzítők nagy előny az analóg rendszerekkel DVR-rel szemben, hogy a felvételek minősége megegyezik az élőképpel, vagyis nincs minőségromlás (sajnos az analóg rögzítőknél előfordul, hogy az élőkép minőségénél csak rosszabb felbontásban tud rögzíteni). Az IP technológia ma már lehetővé teszi, hogy távolról megfigyeljük, mi folyik magán, vagy üzleti szféránk falain kívül és belül, de lehetőségünk van rögzítő egység használata esetén akár távolról visszanézni felvételeinket. Ma már a minőségi rögzítők biztosítják a távoli hozzáférést számítógépen, tablet-en és okos telefonon egyaránt, szinte bármely operációs rendszeren.

Az IP kamerák újabb generációja már rendelkezik úgynevezett intelligenciával, így az informatikai hálózatot is csak esemény (mozgásérzékelés) esetén terheli meg. Fontos, hogy előre tervezzük meg, vagy kérjük szakember véleményét, mert már pár IP kamera okozhat akkora terhelést egy kisebb hálózaton, amitől megáll, esetleg lefagy otthoni router-ünk. A jó kamerarendszer is lehet rossz, ha nem megfelelő szakértelemmel van megtervezve és beállítva. A meglévő hálózat alkalmazása esetén fontos odafigyelni még az aktív eszközök tudására, mert alulméretezettség esetén előfordulhat, hogy megakad vagy megáll a kép, és esetleg a rögzítő, vagy kamera nem válaszol.

Napjainkban a felbontás lehetővé teszi, hogy arcot, rendszámot felismerjen. A rögzítéseknél napjainkban elterjedt felbontás a HD, vagy FullHD, de természetesen vannak gyártók, akik ennél jóval magasabb akár 15MP felbontást is képesek megjeleníteni és tárolni.

A biztonságtechnikai IP kamera rendszerek a jó minőségű képen és rögzítésen felül akár marketing és reklám lehetőséget is biztosíthatnak. Egy jó helyen lévő IP kamera (pl.: sípálya) azon felül, hogy biztonsági megfigyelés szerepét is ellátja, tudósíthat online képfolyamot egy weboldalnak. Fontos kiemelni, hogy a kamera egy szerverre csatlakozik, ahonnan a kép majd a weboldalra kerül. A kamera és a szerver között H.264 adatfolyam van, ami lehetővé teszi, hogy a nagy felbontás folyamatos kép viszonylag kis sávszélességen tudjon átmenni. A képet a szerver már tetszőlegesen meg tudja formázni, logót, feliratot, reklámot és időjárás adatokat képes elhelyezni rajta, és már is kész van egy saját vállalkozásunkat népszerűsítő reklámfelület.

Vízszintes fülek

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi űrlap segítségével érdeklődhet termékeink szolgáltatásaink felől.
A legördülő menüből választhatja ki a témát és töltse ki az űrlapot. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.