Élő közvetítés

Cégünk IP kamerák képének interneten való élő közvetítését vállalja a kornak megfelelő, korszerű megoldással.

Miért szükséges a streaming (Élő közvetítés) szolgáltatás?

Élő közvetítéshez egy IP kamera nem elegendő, ugyanis egy ilyen kamera csak néhány párhuzamos néző kiszolgálására alkalmas. Sok esetben a szűk keresztmetszet nem is ez, hanem a helyszínen lévő internet kapcsolat feltöltési sebessége, mely sokszor csak néhány Mbit. Nagy felbontású (HD) közvetítés esetén egy szálon minimum 2-3Mbit feltöltési sebességre van szükség. 
Másik probléma, hogy az IP kamera direkt közvetítésének lejátszásahoz speciális böngésző bővítmény telepítése szükséges, ez komolyan megnehezíti az élő kép megjelenítését.
Egy IP kamera gördülékeny élő közvetítésének kiszolgáláshoz streaming szolgáltatás szükséges. Ez a szolgáltatás a következőket teszi:

 • A szervereink kapcsolódnak az IP kamerához, majd a képet nagysebességű internet kapcsolaton keresztül közvetítik. Így akár több 1000 párhuzamos néző is kiszolgálható, miközben a kameráról csak egy szálon kerül letöltésre az élő kép.
 • A szervereink a videó folyamot újrakódolja olyan formátumba, hogy a lehetséges legtöbb eszközön lejátszható legyen. Így az élő közvetítés mindenféle speciális bővítmény telepítés nélkül, akár okostelefonon is megtekinthető. A közvetítés automatikusan alkalmazkodik a néző eszközén rendelkezésre álló sávszélességéhez és képernyő felbontásához.
 • Az újrakódolás során a képre feliratok, logók is megjeleníthetők.

Streaming szolgáltatásunk jellemzői

 • Akár FullHD felbontású közvetítés, h264 és h265 kamera támogatás
 • Adaptív stream: Rendszerünk folyamatosan képes monitorozni a néző eszközén aktuálisan rendelkezésre álló sávszélességet, erőforrásokat és képernyő felbontást. Ezen adatok alapján kerül kiküldésre a megfelelő felbontású élő kép, hogy a néző folyamatosan lejátszható élő képet kapjon, ezzel növelve a felhasználói élményt.
 • DVR funkció, azaz az élő kép néhány órát visszatekerhető. (Javasolt csak olyan helyszíneken, ahol ez nem sért személyiségi jogokat!)
 • Audio támogatás
 • Time-lapse lehetőség
 • Az élő kép weboldalba szúrható, a hozzáférés domain szinten állítható. Stream szolgáltatásunk HTTPS felett fut, így az probléma nélkül HTTPS oldalakba is beilleszthető.
 • Az élő kép gyakorlatilag minden modern mai eszközön lejátszható, legyen az PC, MAC, okostelefon vagy tablet.
Live streaming

Rendszer kiépítés, telepítés

 • Megbízható nagy teljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. 
 • Választható fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verziójú IP kamera. Lehetséges kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására.
 • Egyedi elképzelésekhez, feladatokhoz szükséges megoldások tervezését, kivitelezését is vállaljuk, legyen az például egyedi kialakítású napelemes, akkumulátoros rendszer olyan helyszínekre, ahol nem biztosítható a tápellátás.
 • Vállaljuk szakszerűen bekamerázott madárodúk készítését is. Referencia: https://madarles.hu
 • Mérnökeink tapasztalata és szakértelme garantálja a megoldás üzembiztos működését

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

Kivitelezés

 

  Vagyonvédelem

   

  Vagyonvédelem

  Szeretné megfigyelni cégében, otthonában a napi eseményeket, akár mobil alkalmazások segítségével is? Próbálja ki IP kameráinkat, valamint a hozzá tartozó rögzítő egységeinket és nem fog csalódni. Cégünk nem csak forgalmazza, telepíti is a kamera rendszereket. 

  Tovább

   

  Time-lapse

   

  Time-lapse

  A time-lapse egy fotózási technika, amikor a hosszú idő alatt felvett képeket utána rövid időn belül lejátsszák. A nézőben az idő múlásának érzetét kelti, ezért nevezik az idő fotózásának is. Kiváló minőségű képek sorozatával látványosan dokumentálható például egy építkezés vagy bármilyen időben hosszabb folyamat. 

  Tovább

   

  Élő közvetítés

   

  Élő közvetítés

  live streaming vagy élő internetes közvetítés multimédia tartalmak élő közvetítését jelenti az interneten keresztül. Cégünk például turisztikai, beruházásfigyelő, állatmegfigyelő kamerák élő közvetítését vállalja. FullHD felbontású adaptív stream szolgáltatást nyújtunk, akár több órát visszatekerhető élő képpel.

  Tovább

   

  Az InfoCAM az Infornax Computer megoldása
  Veszprém, József Attila u 9.
  Telefon: +36 88 591-100
  Fax: +36-88-591-109
  Üzenet küldése

  Nyitvatartás:
  Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 Edédidő: 12:00-13:00

  Adószám: 11325682-2-19 
  Cégjegyzék szám: 19-02-500072
  Pénzforgalmi szám:10404041-40410771-00000000

  Webhelyünkön cookie-kat használunk olyan technikai funkciók támogatására, amelyek növelik a felhasználói élményt.

  We also use analytics & advertising services. To opt-out click for more information.