Vagyonvédelem

Biztonságtechnikai megfigyelőrendszerek 1MP-től a profi 15MP-es megoldásokig.

Szeretné megfigyelni cégében, otthonában a napi eseményeket, akár mobil alkalmazások segítségével is? Próbálja ki IP kameráinkat, valamint a hozzá tartozó rögzítő egységeinket és nem fog csalódni. Az általunk forgalmazott kamerák és rögzítő egységek kiváló minőségűek. Cégünk nem csak forgalmazza, telepíti is a kamera rendszereket. Megpróbáljuk minden kedves érdeklődőnek a részére legmegfelelőbb megoldást összeállítani, majd telepíteni, vagy igény esetén előre felprogramozva szereld- magad csomagban elkészíteni.

sa

 

 


A megfigyelő kamerák a betekintésen kívül még számos lehetőséget biztosítanak. Az IP kameráknál használt NVR rögzítők nagy előny az analóg rendszerekkel DVR-rel szemben, hogy a felvételek minősége megegyezik az élőképpel, vagyis nincs minőségromlás (sajnos az analóg rögzítőknél előfordul, hogy az élőkép minőségénél csak rosszabb felbontásban tud rögzíteni). Az IP technológia ma már lehetővé teszi, hogy távolról megfigyeljük, mi folyik magán, vagy üzleti szféránk falain kívül és belül, de lehetőségünk van rögzítő egység használata esetén akár távolról visszanézni felvételeinket. Ma már a minőségi rögzítők biztosítják a távoli hozzáférést számítógépen, tablet-en és okos telefonon egyaránt, szinte bármely operációs rendszeren.

Az IP kamerák újabb generációja már rendelkezik úgynevezett intelligenciával, így az informatikai hálózatot is csak esemény (mozgásérzékelés) esetén terheli meg. Fontos, hogy előre tervezzük meg, vagy kérjük szakember véleményét, mert már pár IP kamera okozhat akkora terhelést egy kisebb hálózaton, amitől megáll, esetleg lefagy otthoni router-ünk. A jó kamerarendszer is lehet rossz, ha nem megfelelő szakértelemmel van megtervezve és beállítva. A meglévő hálózat alkalmazása esetén fontos odafigyelni még az aktív eszközök tudására, mert alulméretezettség esetén előfordulhat, hogy megakad vagy megáll a kép, és esetleg a rögzítő, vagy kamera nem válaszol.
 

Vagyonvédelem


Napjainkban a felbontás lehetővé teszi, hogy arcot, rendszámot felismerjen. A rögzítéseknél napjainkban elterjedt felbontás a HD, vagy FullHD, de természetesen vannak gyártók, akik ennél jóval magasabb akár 15MP felbontást is képesek megjeleníteni és tárolni.

A biztonságtechnikai IP kamera rendszerek a jó minőségű képen és rögzítésen felül akár marketing és reklám lehetőséget is biztosíthatnak. Egy jó helyen lévő IP kamera (pl.: sípálya) azon felül, hogy biztonsági megfigyelés szerepét is ellátja, tudósíthat online képfolyamot egy weboldalnak. Fontos kiemelni, hogy a kamera egy szerverre csatlakozik, ahonnan a kép majd a weboldalra kerül. A kamera és a szerver között H.264 adatfolyam van, ami lehetővé teszi, hogy a nagy felbontás folyamatos kép viszonylag kis sávszélességen tudjon átmenni. A képet a szerver már tetszőlegesen meg tudja formázni, logót, feliratot, reklámot és időjárás adatokat képes elhelyezni rajta, és már is kész van egy saját vállalkozásunkat népszerűsítő reklámfelület.

Jellemzők

 • Homogén a kábelezés (strukturált hálózati végpont szükséges ((minden korszerű informatikai eszköz ilyet igényel manapság))
 • IP hálózatba integrált 
 • menedzselhető eszközök 
 • rendszer felügyeleti szoftverrel a rendelkezésre állás folyamatosan felügyelhető
 • Fix helyzetben vagy forgatható kivitelben szerelt IP kamera
 • Több féle felbontással telepíthető
 • Belső hálózatból elérhető kliens felügyeleti állomások
 • Igény esetén külső ellenőrzés Windows, Android, Apple hordozható eszközökről is
 • Automatikus nappali és éjszakai funkcióval
 • Vezetékes kapcsolattal valamint Wi-Fi-vel rendelkezésre álló lehetőségek

Előnyök

 • Megfizethető megoldás 
 • Betekintés távolról valós időben (utazási költség csökkentés)
 • Elemzési lehetőség a számítógépen vagy mobil eszközön
 • Rögzítés, visszakeresés, exportálás 
 • Strukturált kábelezési rendszerbe illeszkedik

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

Vagyonvédelem

 

Vagyonvédelem

Szeretné megfigyelni cégében, otthonában a napi eseményeket, akár mobil alkalmazások segítségével is? Próbálja ki IP kameráinkat, valamint a hozzá tartozó rögzítő egységeinket és nem fog csalódni. Cégünk nem csak forgalmazza, telepíti is a kamera rendszereket. 

Tovább

 

Time-lapse

 

Time-lapse

A time-lapse egy fotózási technika, amikor a hosszú idő alatt felvett képeket utána rövid időn belül lejátsszák. A nézőben az idő múlásának érzetét kelti, ezért nevezik az idő fotózásának is. Kiváló minőségű képek sorozatával látványosan dokumentálható például egy építkezés vagy bármilyen időben hosszabb folyamat. 

Tovább

 

Élő közvetítés

 

Élő közvetítés

live streaming vagy élő internetes közvetítés multimédia tartalmak élő közvetítését jelenti az interneten keresztül. Cégünk például turisztikai, beruházásfigyelő, állatmegfigyelő kamerák élő közvetítését vállalja. FullHD felbontású adaptív stream szolgáltatást nyújtunk, akár több órát visszatekerhető élő képpel.

Tovább

 

Az InfoCAM az Infornax Computer megoldása
Veszprém, József Attila u 9.
Telefon: +36 88 591-100
Fax: +36-88-591-109
Üzenet küldése

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 Edédidő: 12:00-13:00

Adószám: 11325682-2-19 
Cégjegyzék szám: 19-02-500072
Pénzforgalmi szám:10404041-40410771-00000000

Webhelyünkön cookie-kat használunk olyan technikai funkciók támogatására, amelyek növelik a felhasználói élményt.

We also use analytics & advertising services. To opt-out click for more information.