Veszprém, VMeteo égkép ÉNY

Információk a helyszínről

A Veszprémi Amatőr Meteorológusok Egyesületének (Vmeteo) kamerája, mely Veszprém keleti széléről kémleli az eget a város irányában. A kamera éjjel nagy záridős éjszaki módban rögzít, ezért még jó néhány csillag is kiválóan látható az égen, így a kamera nemcsak a meteorológia, de a csillagászat szerelmeseinek is rögzíthet érdekes felvételeket. Nemrég például egy igen nagy tűzgömb volt látható. Mivel a felvételen emberek nem ismerhetőek fel, az élőkép visszatekerhető akár 9 órát is.

Szállásajánlat

Webkamera adatok

Tulajdonos: Vmeteo
Megtekintések:
 
Irány: Fix (dél-nyugat)
Felbontás: HD (adaptív)
DVR: 9 óra
Időjárás előrejelzés
BALATONKENESE Időjárás

Térkép

Vagyonvédelem

 

Vagyonvédelem

Szeretné megfigyelni cégében, otthonában a napi eseményeket, akár mobil alkalmazások segítségével is? Próbálja ki IP kameráinkat, valamint a hozzá tartozó rögzítő egységeinket és nem fog csalódni. Cégünk nem csak forgalmazza, telepíti is a kamera rendszereket. 

Tovább

 

Time-lapse

 

Time-lapse

A time-lapse egy fotózási technika, amikor a hosszú idő alatt felvett képeket utána rövid időn belül lejátsszák. A nézőben az idő múlásának érzetét kelti, ezért nevezik az idő fotózásának is. Kiváló minőségű képek sorozatával látványosan dokumentálható például egy építkezés vagy bármilyen időben hosszabb folyamat. 

Tovább

 

Élő közvetítés

 

Élő közvetítés

live streaming vagy élő internetes közvetítés multimédia tartalmak élő közvetítését jelenti az interneten keresztül. Cégünk például turisztikai, beruházásfigyelő, állatmegfigyelő kamerák élő közvetítését vállalja. FullHD felbontású adaptív stream szolgáltatást nyújtunk, akár több órát visszatekerhető élő képpel.

Tovább

 

Az InfoCAM az Infornax Computer megoldása
Veszprém, József Attila u 9.
Telefon: +36 88 591-100
Fax: +36-88-591-109
Üzenet küldése

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 Edédidő: 12:00-13:00

Adószám: 11325682-2-19 
Cégjegyzék szám: 19-02-500072
Pénzforgalmi szám:10404041-40410771-00000000

Webhelyünkön cookie-kat használunk olyan technikai funkciók támogatására, amelyek növelik a felhasználói élményt.

We also use analytics & advertising services. To opt-out click for more information.